Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Петорен ръст на приходите на Twitter обещава на инвеститорите бъдещият собственик на платформата Илон Мъск, съобщи Digital Trends. 

Това според милиардерът ще стане само за 6 години - до 2028 г. Според него дотогава Twitter Ще има приход от 26,4 млрд. долара годишно, огромен ръст спрямо 5-те милиарда, които платформата изкара през 2021 г.

Как ще стане това според основателя на Tesla и SpaceX? Абонаменти.

Те ще са във вид на два продукта - вече съществуващият Twitter Blue, който сега добавя допълнителни екстри за 3 долара месечно. Според Мъск, ако тази цена се свали до 2 долара, услугата може да достигне 69 млн. потребители до 2025 г., и 159 млн. до 2028 г.

А новият вариант за абонамент ще бъде продуктът "Х". Какъв е той - не е ясно, но Мъск ще се стреми към 9 млн. абонати в първата година и до 104 млн. потребители до 2028 г. Мъск преди дни намекна, че може да се иска абонамент от държавни профили и такива на частни компании.

Милиардерът планира да разшири и опциите за пазаруване и плащане през Twitter. Мъск бе сред хората, разработили известната платформа за онлайн плащания PayPal.

Сделката за 44 млрд. долара, с която Мъск иска да свали Twitter от борсата и да направи платформата "по-свободна", все още не е окончателна - това ще отнеме няколко месеца.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.