Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Ливърпул" обяви официално, че Юрген Клоп е подписал нов двегодишен договор, с който се обвързва с клуба до 2026 г. Помощниците му Пеп Линдерс и Петер Кравиц също преподписаха.

Германецът преобрази "червените", откакто стъпи на Острова, направи ги шампиони след 30-годишно прекъсвъне, спечели и Шампионската лига. Този сезон се е устремил към четири купи. 

„Бих могъл да използвам много думи, за да опиша как се чувствам - доволен, благословен, привилегирован и развълнуван. Има толкова много неща, които да обичаш на това място. Знаех го и преди да дойда, а сега го знам още по-добре. Както във всяка връзка, двете страни трябва да си подхождат. Зададох си въпроса дали е правилно да остана още и заедно с помощниците ми стигнахме до заключението, че отговорът е - да“, коментира Юрген Клоп пред клубния сайт.

„От самото начало на моя престой собствениците са отдадени на клуба и това показва тяхното отношение към бъдещето му. Смятам, че работим в отбор, който се движи в правилната посока. Имаме ясна идея какво искаме и как да опитаме да го постигнем. Това винаги е добра начална позиция“, каза още Клоп.

„Когато се появи възможността да преподпиша договор си, се запитах дали имам енергията и мотивацията да дам всичко, което това изключително място изисква от мениджъра си. Отговорът е много просто и той е, че съм влюбен в това място и се чувствам добре“, добави той.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.