Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Великобритания разшири днес санкциите си срещу Русия заради войната в Украйна, добавяйки в черния си списък още 26 физически и юридически лица, включително висши военни и оръжейни производители, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обединеното кралство, което иска да играе ключова роля в усилията на Запада да изолира Русия, вече наложи на стотици руски представители санкции под формата на замразяване на активите и забрани за пътуване.

Санкционирани са известни руски милиардери и политици, включително президентът Владимир Путин.

Сред попадналите в обновения санкционен списък са генерал-полковник Николай Богдановски, първият заместник-началник на генералния щаб на руските въоръжени сили, отбранителният холдинг "Военно-промишлена компания" и промишлената група "Промтех-Дубна".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.