Руската бойна авиация достигна нови висоти в мерзостта си - хвърли мощна бомба над мариуполска болница, която е в района на металургичния завод "Азовстал" и под развалините ѝ се намират около 300 души, в това число и деца. 

Ако не сте разбрали - Русия вече си има и нова "фаза на специалната операция". Тя е концентрирана в Донецката и Луганската републики и целта й била "пълно освобождение". Свободата продължава - явно - да е неясна категория за Москва. 

"Борим се и за вас". Това ни каза днес Дмитрий Кулеба в София. А ние му отговорихме, че сме му дали "цееели" 185 000 евро и че помощ с оръжие - не обсъждаме. Гордост е да си българин - част поредна. 

Путин награди 64-та бригада, вилняла в Буча. Повече не е нужно да казваме. Просто да помълчим и да помислим. 

Най-накрая - подхванаха КЗК. Най-важният регулатор за бизнеса у нас бе бетониран със сегашните си членове от ГЕРБ, но управляващите имат намерението да ги сменят. Ако се чудите защо е важно за вас - вижте цената на горивата на колонката в бензиностанцията. 

Разбраха се! Или поне така твърдят засега... За пътищарите и техните пари става дума. Да, да - знаем - писна ви от тази тема, но си е тема. 

Накрая ви предлагаме една ретроспекция - 25 години от революционната 1997 г. Годината, в която българският народ след 7 години колебание осъзна, че единствената му възможност, единственият правилен път за развитие е приобщаване към Запада, членство в НАТО и Европейския съюз. Да, тук е мястото, на което можете да хулите по Иван Костов на спокойствие. Ииии...Старт!