Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентът на Русия Владимир Путин присвои почетно звание „гвардейска“ на 64-та  мотострелкова бригада, извършвала масови убийства на мирните жители в град Буча в Украйна, Киевска област. 

Както съобщава „Укринформ“, указът за награждаването е публикуван на официалния канал за правна информация.

В документа се казва, че званието „гвардейска“ е присвоено на бригадата „за масов героизъм и смелост, непоколебимост и мъжество, проявени от състава на бригадата в бойните действия за защитата на Родината и държавните интереси в условията на въоръжени конфликти“.

"Масовият героизъм" на руснаците в Буча.

На 4 април главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна публикува списък на военните подразделение, превзели Буча и зверствали в нея. Сред тях е и 64-та ОВСБ, която влиза в състава на 35-та общовойскова армия на РФ.

Според данни на разузнаването, 64-та бригада я връщат в Украйна със „специални задачи“ - да бъдат "респектирани" жителите на украинските градове и села. Тези, които са извършвали клането в Буча, могат да го повторят на други места.

Разбитият конвой от 64-та бригада.

Бързото връщане на бригадата в зоната на бойните действия има и друга цел  – бърза „утилизация“ на ненужните свидетели, т.е. – тяхната предислокация на такъв фронтов участък, където те няма да имат шанс да останат живи, за да не могат да дават свидетелски показания пред съда в бъдеще, твърдят украинските източници.

Коментари

путлер капут

Пред съда путлер няма да може да каже, че не е знаел. Вероятно ще пледира невменяемост!

путлер капут

Междодругото вече е издадена заповед цяла Украйна да бъде изравнена със земята, ако се провали настъплението в Донбас.

Гад Чикатило Путлер

Казаните в ада вече врят и за наградените от дявола.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.