Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Бих искала да предупредя официалните български власти, че доставките на оръжия (включително от съветски произход) и бойни припаси за украинските националисти едва ли ще добави оптимизма за двустранния диалог, който засега и без това е влошен" (цитатът е точен според българския превод на посолството. Всъщност тя казва - "такъв жест едва ли би добавил оптимизъм към и без това влошения двустранен диалог", б.р.).

Този "приятелски съвет" дава руската посланичка Елеонора Митрофанова по време на т. нар. седмичен брифинг "по актуалните въпроси от международния дневен ред и двустранните отношения с България", качен на фейсбук страницата на посолството. 

Брифингът всъщност не включва въпроси - посланичката просто чете написан текст. В него за "операция", "денацификация", "престъпници" и "ликвидирани главорези" се говори нашироко. Но не са пропуснати и темите с газа на Москва за България - че са "готови за сериозно противопоставяне в енергийната сфера".

Предупреждението на Митрофанова идва на фона на информациите, че военният министър на САЩ Лойд Остин по време на предстоящата си визита у нас евентуално ще иска стари съветски установки за ПВО да бъдат дадени на Украйна. Причината е, че тамошните въоръжени сили умеят да работят с тях буквално веднага.

Иначе Митрофанова говори в дух, че...

"Продължава специалната военна операция на Въоръжените сили на Руската Федерация по демилитаризацията и денацификацията на престъпния киевски режим..." и пр., и пр.

Тя сравнява опитите да се разграничи руският народ от политическото ръководство, лансирани от "местния елит", т.е. българския, със същата теза на "фашистките агресори".

"В контекста на провежданата от ВС на Русия специална операция в Украйна отделни представители на местния елит прокарват тезата за необходимостта да се разграничи руският народ от Президента на Руската Федерация Владимир Путин.

Тази "нова" теза на западната пропаганда е добре позната още от периода на Великата Отечествена война. Фашистките агресори безуспешно тиражираха подобни неща на окупираните територии с цел да деморализират населението и го подтикнат към сътрудничество."

(Не става ясно българският елит коя точно територия е окупирал в момента, б.р.)

Коментари

в украински стил:

Пасланик, иди нахуй!

Домой!

Домой российский оккупант!

Калин

Изгонете я тази , докога ще я търпите да заплашва !

Георгиев

Първата опорка беше, че в театъра са били лошите от Азов и руските тролове се радваха. Оказа се, че са избити цивилни, а Азов въобще не бил там, не само са избити, а и пред и зад сградата е написано на плочките - ДЕЦА. Сега от ГРУ смениха опорката и театъра бил ударен от Азов. Хубаво е, да информирате на време тролвете, че отдавна са загубили войната в мрежата. До оръжието, ако имаме, защото сме гола вода ще го дадем на НАТО, не на Украйна. Те ще го доставят имат капацитет.

Сеанс?

За какво сте и дали "първа страница" на тази лелка-предавател. Брътвежи от лудницата няма кой да вземе насериозно.

Отврат

Колкото повече обръщате внимание на уродливата баба в кожухчето, толкова по-важни се чувстват руските варвари и техните български мурзилки.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.