ЦСКА 1948 обяви, че е спечелил дело, заведено от "Ред Енимълс" през 2020 г., за използване на емблемата на ЦСКА със звездата. Съдът отхвърлил претенциите на запалянковската организация и постановил тя да заплати съдебните разходи на ЦСКА 1948. 

Това обаче не станало, поради което клубът се обърнал към частен съдебен изпълнител. Така се стигнало до запор на емблемата, притежавана от "Ред Енимълс", която спечели търга за активите на фалиралия ЦСКА преди години. Гриша Ганчев и Юлиян Инджов платиха 8 милиона лева за правата, а приближена на ловешкия бизнесмен придоби "Ред Енимълс".

През 2020 г. пък ЦСКА 1948 смени логото си и започна да използва такова с буквите ЦСКА и формата на емблемата на София. Това стана малко след завеждане на делото и при старта на участието на тима в Първа лига.

Ето какво гласи съобщението на ЦСКА 1948, публикувано на сайта на създадения през 2016 г. клуб:

ЦСКА спечели делото за емблемата срещу "Ред Енимълс"

Скъпи Армейци,

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че ЦСКА спечели съдебното дело, заведено от „Ред Енимълс“ през 2020 г. относно използването на армейската емблема. Съдът окончателно отхвърли всички претенции срещу клуба ни и осъди „Ред Енимълс“ да ни заплати направените от нас разноски.

След влизането на съдебното решение в сила ЦСКА прояви толерантност и даде достатъчно време на „Ред Енимълс“ да заплати задълженията си към нас, но въпреки това плащане така и не последва.

Това ни принуди да се обърнем към частен съдебен изпълнител, който да събере дължимите ни суми, като във връзка с това беше наложен и запор върху емблемата, притежавана в момента от „Ред Енимълс“.

Изразяваме нашето удовлетворение от факта, че макар и малка част от правдата възтържествува, както и надежда, че длъжникът ще погаси своите задължения към нас.

От ръководството на ФК ЦСКА 1948