Новият месец идва с нов брой на списание „Клуб Z“. А днес продължаваме с традиционната ни игра, в която раздаваме най-хубавите награди – книги и списания.

Участвайте в играта и можете да спечелите книгата, осигурена от нашия партньор издателство „Прозорец“ - „Експериментът Уорлоу“ от Аликс Нейтън.

"Експериментът Уорлоу"

Награда от 50 паунда на година до края на живота му се предлага на всеки, който се съгласи да живее седем години под земята, без да вижда човешко лице...

В края на 18. век обикновеният селянин Джон Уорлоу е затворен в подземието на скучаещия аристократ самотник Хърбърт Поуис. Участието му в експеримента за целите на науката е напълно доброволно. Уорлоу разполага с всичко необходимо, но в условията на социална изолация се оказва трудно да оцелееш. Дори да си добре нахранен и да имаш достъп до цялото културно наследство на човечеството, цената на самотата е непоносимо висока. А когато се намесват мъжкото его и първичните страсти, животът и на затворника, и на похитителя ще бъде необратимо разрушен.

---

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg и/или сп. "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 1 март 2022 г.

Край – 1 април 2022 г.

Награди: 

► "Експериментът Уорлоу" от Аликс Нейтън, изд. „Прозорец“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 2 и бр. 3 за 2022 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 3 за 2022 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 1 април 2022 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!