Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Русия вероятно няма да обяви война на Украйна поне през следващите две седмици. Това обяви украинският външен министър Дмитро Кулеба в четвъртък, цитиран от Ройтерс.

"Нищо не се е променило, това е лошата новина", посочи Кулеба след преговорите в Париж тази сряда, където Москва проведе разговори с дипломати от Украйна, Франция и Германия. "Добрата новина е, че съветниците се съгласиха да се срещнат в Берлин след две седмици, което означава, че Русия през следващите две седмици вероятно ще остане на дипломатическия път", каза той на брифинг в Копенхаген след среща с неговия датски колега Джепе Кофод.

Преговорите на Нормандската четворка в Париж се разглеждаха като стъпка към намаляване на напрежението в Източна Украйна.

"За съжаление, най-голямото искане, което има Русия, е Украйна да участва директно в преговори с руски представители от Донецк и Луганск, вместо да преговаря с Русия. Това няма да се случи, това е принципен въпрос", подчерта Кулеба.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.