Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Ще подкрепим всяко едно решение, което гарантира  нашата отбранителна сигурност. Това не значи да изпращаш войски, а съгласно плановете на щабовете на НАТО, да изпълним нашите съюзнически договорености и по никакъв начин да не дадем шанс България да бъде третирана като страна, която се колебае. Трябва да бъдем максимално решителни."

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред депутатите си. Тази позиция била решение на Изпълнителната комисия на партията и бившият премиер призова депутатите да я изпълняват.

От дни наред чакам външната министърка да има активна дипломатическа дейност, а тя дори не отива на Съвет "Външни работи" в Брюксел, допълни Борисов.

"Ако правителството поиска да дойдат натовски самолети и кораби у нас, ние ще ги подкрепим, защото сме убедени, че само мощната отбрана ще спре агресията. А ако се допусне конфликт, ще понесем тежки загуби", допълни Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ показа и карта с газопроводите на Балканите, като заяви, че не са верни новините, че Путин щял да ни спре кранчето. Русия има интерес да бомбардира газопровода и ядрената ни централа, допълни той.

 

"Бях против военни армади в Черно море - аз и сега съм против без дипломатически решения и без компенсации за нашия туризъм и бизнес", каза още Бойко Борисов.

По повод вчерашната си среща с македонския премиер Димитър Ковачевски, Борисов повтори, че го е призовал да решат единственият проблем, който остава, а не да го замитат. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.