Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Как започна вторият мандат на Румен Радев? С почистена червена пътека. Въпреки мразовитото време церемонията по встъпването в длъжност на преизбраната президентска двойка беше добре посетена от политическия елит. Най-групова беше липсата на представители на ГЕРБ, но тя беше съвсем предизвестена. В сряда по време на клетвата на Радев и Илияна Йотова пред парламента депутатите от бившата управляваща партия напуснаха залата в началото на президентското слово.

Лидерка на БСП в оставка и вицепремиер Корнелия Нинова също не присъстваше на официалната церемония, тъй като точно по същото време в НДК се провеждаше заседание на 50-ия конгрес на партията. 

Другите първи в държавата - председателят на парламента Никола Минчев и премиерът Кирил Петков, бяха налице.

 

 

Министри, представители на политически сили, на вероизповеданията, дипломати, магистрати,  бяха сред официалните лица на церемонията.

 

Министърът на транспорта Николай Събев от "Продължаваме промяната" в оживен разговор с бившия премиер Симеон Сакскобургготски под погледа на Тошко Йорданов от ИТН.

 

 

Церемонията събра на едно място, макар и дипломатично ми разстояние една от друга, руската посланичка Елисавета Митрофанова (в средата)

 

...и посланичката на САЩ в България Херо Мустафа.

 

 

 

 

Коментари

Леле!

Ама верно Тошко е лев и триесе.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.