Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова днес встъпва в длъжност с официална церемония на пл. "Св. Александър Невски". По традиция новият мандат започва на 22 януари.

Радев ще приеме почетния строй на представителните части на Българската армия и ще произнесе слово. 21 артилерийски салюта ще отбележат началото на втория му мандат.

Държавният глава ще положи венец и ще отдаде почит пред загиналите за свободата на България пред Паметника на Незнайния воин.

След церемонията Радев и Йотова ще се отправят към „Дондуков“ 2. Шпалир от гвардейци ще ги посрещне пред парадния вход на президентството за началото на втория им мандат.

На 19 януари беше клетвата в парламента.

"В България съществува антимафиотски консенсус", каза Радев по време на словото си пред народните избиратели.

„Държавата занапред не бива да се управлява през екрана, под масата, по телефона или зад кулисите. Корупцията трябва да бъде съкрушена, за да оцелеем като държава и общество“, каза още той. В момента имало историческа възможност да върнем България в руслото на закона.

Някои моменти от първия мандат в снимки може да видите:

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.