Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Социалната мрежа Instagram, собственост на компанията на Зукърбърг Meta, тества в момента опцията за абонаментни планове към популярни профили.

Това ще даде възможност на потребителите да плащат, за да получат достъп до скрито ексклузивно съдържание (снимки и видеа), както и да бъдат маркирани като абонати, което ще приоритизира коментарите и директните им съобщения.

Новата опция ще позволи на инфлуенсърите и създателите на съдържание по-лесен контакт с най-големите си фенове, ще им донесе нови приходи, както и възможност да споделят част от съдържанието си на по-тесен кръг от фенове.

Според анализатори новата функция напомня много на станалата популярна по време на пандемията платформа OnlyFans, в която мнозинството потребители предлагат голи снимки, видеа или порнография само на абонатите си. OnlyFans се опита да забрани подобен тип съдържание заради натиска от рекламодателите и банките, но в крайна сметка отмени забраната само след два дни.

Instagram за момента има правила срещу голота, но те постепенно се облекчават от няколко години, когато бяха абсурдно строги и застрашаваха и произведения на изкуството от миналото.

Марк Зукърбърг също обяви, че е развълнуван от това да създава нови инструменти за създателите на съдържание.

Коментари

.....

Зомбирането е в пълна сила. Важното е кешовица да пада, а кибици се намират винаги.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.