Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

От 17 януари, клиентите на „Булсатком“ вече могат да се насладят на световноизвестния канал BBC Еarth. За първи път в България и само за клиентите на сателитната и интерактивна телевизия, BBC Еarth е достъпен на позиция 332, като част от допълнителния пакет ГЛОБУС или включен в основен ТВ план Ултра Макс.

BBC Еarth излъчва висококачествени продукции, документални поредици за природата, планетата и глобалните феномени на Земята.

Продукцията включва спиращи дъха кадри и невероятни животински видове с техните цветни и красиви местообитания. Изключително зрелищно е и разнообразието от животни и екосистеми, които BBC Еarth показва на своите зрители. От най-дълбоките океани до най-високите върхове, от най-студените зими до най-горещите пустини, каналът кара зрителя да се почувства така, сякаш преживява най-невероятните неща, които планетата Земя може да ни предложи.

Научнопопулярният BBC Еarth е перфектният завършек в допълнителния ТВ пакет ГЛОБУС, който включва още каналите: Love Nature HD, Love Nature 4K UHD, Travel XP, The World и History 2.

Освен вдъхновение за живота в различни части на света, допълнителния ТВ пакет ГЛОБУС има и благородна образователна мисия.

През изминалата година „Булсатком“ подкрепи Фондация „Заедно в час“, като всеки месец даряваше средства към неправителствената организация от активирането на всеки един ТВ пакет ГЛОБУС. В края на годината, компанията отчете внушителните 90 000 активни пакета. Това е причината ТВ операторът отново да подкрепи дейността на “Заедно в час” с дарение от всеки активен пакет ГЛОБУС по 0.50 лв. за достъп до качествено образование на всички деца в България.

Коментари

.....

Добър PR материал, който минава за редова статия. Който има кинти и плаща на "Булсатком" ще има с какво да запълва дните си. Важното е кешовица да има, инак кибици - пълно е с тях.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.