Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Георги Иванов бе официално утвърден за технически директор на Българския футболен съюз, съобщи официалният сайт на централата.

Гонзо, който в края на миналата година напусна "Локомотив" (Пловдив), ще бъде пряко отговорен за работата на всички национални отбори - от юноши до мъже, на треньорската школа към БФС, както и за развитието на детско-юношеския и женския футбол.

"Функцията на техническия директор е с фундаментална тежест в модернизираната административна структура на Българския футболен съюз, разработена според препоръките на УЕФА и проекта „Футболни федерации на бъдещето“, в който БФС е сред първите активни участници. Назначението на Георги Иванов на тази позиция е в тон със заявената от президента Борислав Михайлов политика на освежаване на кадрите в ключови за развитието на футбола звена", гласи още информацията.

Иванов бе приветстван и от шефа на централата Борислав Михайлов в страницата му във фейсбук:

 </p

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.