Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Георги Иванов-Гонзо няма да бъде спортен директор на "Локомотив" (Пловдив) от 1 януари 2022 г. Това съобщи той пред "Дарик радио".

Иванов изкара на поста 2 години и 4 месеца, като в периода клубът спечели Купата на България и сребърните медали в Първа лига, като се превърна в традиционен участник в евротурнирите.

„Няма да продължа да изпълнявам функциите на спортен директор. Има неразбирателство между мен и собственика Христо Крушарски и най-вече неговото недоверие към мен, заяви Гонзо за "Дарик". -

Не е решение от вчера за днес и за да бъде факт моето напускане, ще трябва нещата да се оформят документално. Не искам да говоря, защото "Локомотив" има още един мач да изиграе.

Пожелавам успех на момчетата, но има наистина причини, които ме карат да бъда чист пред себе си и феновете. Ще дойде време, когато ще разкажа за последните ми месеци в отбора, за работата ми или неработата ми на длъжността, която заемах.“

В последните месеци не всичко около пловдивското Локо е наред. Клубът дължеше по няколко заплати на фуболистите и служителите си. Заговори се за смяна на собствеността, която до момента не се е осъществила.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.