Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

С бит лекар завърши спор между приятели на пациент в Ново село, Русенско. Кадрите бяха излъчени в социалната мрежа от профила на един от участниците - Венцислав Ангелов, а причината - лекарят ваксинирал техен приятел, който по-късно починал.

Тази сутрин в здравната служба на селото Венцислав Ангелов, втори мъж и съпругата на техния починал приятел нахълтват в кабинета на д-р Ивайло Иванов.

Според тях той е казал на техния приятел, че ваксината е задължителна, поставил му една доза Янсен, и не му е казал, че не трябва да се ваксинира с нея, ако има сърдечни проблеми. Техният приятел бил опериран и имал проблеми със сърцето. Наскоро починал.

Д-р Иванов отрича да е казвал, че ваксината е задължителна. Няма и официална политика на здравните власти да не дават ваксината на Янсен на хора със сърдечни проблеми - такива странични ефекти има с тази и други ваксини, но са изключително редки.

Ангелов, известен и като Венци Чикагото, продължава да повтаря въпросите си на лекаря. Д-р Иванов се опитва да изгони учтиво агресорите, а в един момент излиза от кадър, камерата на смартфона е закрита и се чуват викове и охкания. 

Когато смартфонът на Чикагото отново показва образ, лекарят е без очила, с кръв по престилката. Ангелов твърди, че докторът го е ударил, докторът настоява, че е реагирал при самозащита. Вижда се, че носът на Ангелов кърви - поне на видеокадрите не изглежда докторът да е пострадал.

Д-р Иванов предлага да се погрижи за раната му. Медсестрата, също свидетел на случката, в крайна сметка го превързва, докато живото предаване продължава.

Той вика полиция и настоява, че лекарят го е нападнал.

"Беше поради факта, тъй като му казах, че е европейско изискване във всички ваксинационни центрове да има кратките характеристики на ваксините, които ги има в България. И му казах - защо нямате кратките характеристики на продуктите, които предлагате и тогава получих два юмрука в лицето, без да съм му посегнал или обидил", обяснява той на камерата.

И продължава със серия антиваксърски тези.

По-късно Българският лекарски съюз сезира прокуратурата и настоя за незабавни действия от страна на компетентните органи.

Коментари

Ха-ха-ха-ха!

Затворен цикъ. Докторът бие, сестрата превързва, пътеката се кешира от Здравната каса. Следващия, моля.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.