Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"От днес отново съм на свобода и ще гледам оттук насетне максимално да огранича контакта си с лица със зелен сертификат."

Това обяви във Фейсбук лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов в първия ден след края на карантината, която му бе наложена след като беше контактен на заседанието на КСНС миналата седмица.

Костадинов е впечатлен, че след контакт с ваксиниран заразен с COVID-19 е останал здрав - въпреки че има ясни доказателства, че ваксинираните имат по-малък шанс да заразят. А и до момента никой от 28-те карантинирани след КСНС не е съобщил за позитивен тест.

"Междувременно научих, че доста хора със зелени сертификати и три дози ваксини са се разболели", отбелязва лидерът на "Възраждане".

Всъщност под 1/4 от новите случаи са хора с две дози, колко от тях са с бустер е неизвестно. Това според Костадинов показвало колко неефективен и вреден е зеленият сертификат.

Около една трета от 13-те народни представителя на "Възраждане" в парламента са ваксинирани, както стана ясно миналата седмица. Не е ясно какво ще се случи с тях, след като лидерът им ще избягва контакт с тях.

Коментари

.....

Явно не си дава сметка в какъв капан сам пада. Статистиката е ясна. Който иска, да вярва, който не ще, ще си тегли последствията.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.