Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Тенисист №1 в света Новак Джокович е боледувал от COVID - а може би не е боледувал... Но има т. нар. медицинско изключение, с което може да играе на "Аустрелиън оупън". Но австралийците не го искат и му отнемат визата. После му я връщат. Но е нарушил карантината.

После му я отнемат пак. И има сериозен шанс да му я върнат пак.

Костадин Костадинов, лидер на "Възраждане", е против зеления сертификат. Но и против ваксините. Но не е против ваксините, а всъщност само против зеления сертификат. Но една трета от депутатите му са ваксинирани и със зелен сертификат. 

Ще си получи ли "заслуженото" Джокович? Герои ли са австралийските власти, или просто политически опортюнисти? По темата разговаряме със спортния редактор на Клуб Z Валентин Маринов.

Истински протест ли беше този на "Възраждане"? И беше ли всъщност на "Възраждане"? Имаше ли там и други хора, които просто са против мерките? Повече разказва политическата редакторка и парламентарен репортер на Клуб Z Пламена Игнатова.

Тази седмица разглеждаме в детайли двете големи драми, свързани с мерките, зелените сертификати и пандемията - по света и у нас.

Чуйте новия, 64-ти епизод на Z-Каст:

 

Можете да слушате Z-Каст в SpotifyGoogle PodcastsTuneInApple Podcasts.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.