Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Левски" обяви предизвестена раздяла с Борислав Цонев. Договорът на футболиста е прекратен по взаимно съгласие и той си тръгва като свободен агент.

По информация на "Дарик" халфът ще играе в украинския "Черноморец" (Одеса), на който не се налага да плаща трансферна сума.

Пред напускане е и братът-близнак на Борислав - Радослав Цонев.

Още преди Нова година двамата отказаха да намалят заплатите си, гласи неофициалната информация. Преди дни е имало и ново предложение за това, вече конкретно - към тях и други футболисти, от страна на ръководството на клуба. Двамата са били категорични, че няма да отстъпят, така раздялата е била неизбежна.

На старта на подготовката Станимир Стоилов заяви, че "Левски" ще се раздели с играчи, ако обстоятелствата налагат това. Никой няма да бъде увещаван да остане, ако не иска, добави треньорът.

До началото на февруари "сините" са на лагер в Турция. До момента те привлякоха трима нови - двама бразилци и швед.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.