Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

С безупречни данни от Комисията по атестиране и конкурси и Комисия по професионална етика за Галина Захарова - така започна заседанието на Пленума на ВСС, който днес може да избере нов председател на Върховния касационен съд. 

Единствен кандидат е Галина Захарова - сегашен зам.-председател на ВКС, която се ползва с огромна подкрепа на съдиите от съда, на професионалните среди и адвокатурата.
 

Пленумът се е събрал в съседната на ВСС сграда - на Националния институт на правосъдието - заради наличието на по-просторна зала.

След становищата на двете комисии, ще бъде представена кандидатурата, след което самата Захарова ще представи своята концепция. 

Ще следват становища от членовете на ВСС и гласуване, поясни днес правосъдната министърка Надежда Йорданова, която откри заседанието.

Лицата на участниците, уловени от фоторепортера на Клуб Z Веселин Боришев, говорят много.

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.