Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Председателят на "Партията на българските мъже" Росен Марков дойде пред ваксинационен център  във Варна, за да подарява жива кокошка на всеки ваксинирал се. Това е продължение на акцията му "Ваксинирай се бе!" от миналата седмица, когато откри първата тоалетна със Зелен сертификат.

Българите обичат поощрения и според него кокошката Ковидка е добър стимул преди Коледа за повишаване на броя на ваксинирани, казва Росен Марков. 

При откриването на тоалетната си със зелен сертификат той сподели, че за толкоз години е схванал, че българинът, единствено когато е на напън, мисли рационално. 

Варненският зевзек прикани тези, които желаят да употребяват тоалетна без документ, да вървят в Народното събрание, тъй като там подобен не се изисква. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.