Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Участието на "Тотнъм" в Лигата на конференциите приключи в груповата фаза и с решение на УЕФА. Централата обяви, че присъжда служебно 3:0 за "Рен" за неигралия се преди близо две седмици мач в Лондон.

Така "шпорите" остават трети, а напред продължава "Витес". "Рен" вече си бе осигурил едно от първите две места.

"Тотнъм" обяви, че не може да излезе срещу френския тим, тъй като има много случаи на COVID-19. "Рен" обаче подаде жалба, тъй като вече бе пристигнал в Лондон, а по-рано получил информация, че мач ще има. Клубът обвини своя домакин в "липса на феърплей", че бил подведен и т.н. Също и в липса на прозрачност по отношение на това колко играчи са с положителни проби.

Според протоколите на УЕФА 13 полеви футболисти и вратар са достатъчни в един тим, за да прозвучи първият съдийски сигнал.

Че "Тотнъм" ще го сполети такава съдба стана ясно още преди дни, когато УЕФА оповести, че мачът не може да бъде пренасрочен заради липса на свободни дати.

Два двубоя на "шпорите" във Висшата лига бяха отложени заради големия брой случаи на COVID-19. Снощи тимът направи 2:2 срещу "Ливърпул" във вълнуващ двубой.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.