Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Звезди от "Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена" заснеха клип по случай 20-годишнината от излизането на екран на първия филм от хитовата трилогия на режисьора Питър Джаксън, съобщи сайтът на сп. "Билборд", цитиран от БТА.

(Песента започва от 01:30).

Премиерата на видеото се състоя в "Късното шоу" на Стивън Колбер, който стои зад идеята за рап изпълнението.

В клипа участват четиримата "хобити" - Илайджа Ууд, Шон Астин, Били Бойд и Доминик Монахан, актьорите Хюго Уивинг (Елронд), Орландо Блум (Леголас), Анди Съркис (Ам-гъл), Виго Мортенсен (Арагорн), актрисата Анна Кендрик, рапърите Метод Мен и Килър Майк, музикантът Джон Батист, както и самият Колбер.

Първата част на трилогията "Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена" излезе на екран на 19 декември 2001 г. Филмът реализира приходи от 900 милиона долара и спечели четири награди "Оскар". 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.