Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Amazon обяви, че все още неназованата оригинална поредица по "Властелинът на пръстените" ще дебютира официално в Prime Video в петък, 2 септември 2022 г., предаде The Vurge.

Заедно с дата на премиерата, Amazon Studios пусна и първо изображение от предстоящата поредица, която ще представя сюжетни линии от Втората епоха на Средната земя. Тоест, историята ще ни върне хиляди години назад преди събитията, описани в книгите „Хобит“ и „Властелинът на пръстените“ на Дж. Р. Р. Толкин. Ще проследи премеждията на герои "както познати, така и нови, които се изправят срещу дългоочакваното повторно появяване на злото в Средната земя."

Феновете бързо предположиха, че действието ще се развива във Валинор, тъй като на изображението се виждат растения, които наподобяват Двете дървета.

Проектът е огромна инвестиция на Amazon в стрийминг платформата ѝ Prime Video. Съобщава се, че само в първия сезон на сериала са инвестирани около 465 милиона долара. В сравнение - последният сезон на хитовата поредица Game of Thrones струваше до около 15 милиона долара на епизод за 8 такива.

В главните роли на поредицата са Синтия Адай-Робинсън, Робърт Арамайо, Оуейн Артър, Максим Болдри, Назанин Бониади, Морфид Кларк, Исмаел Крус Кордова, Чарлз Едуардс, Тристан Гравел, сър Лени Хенри, Ема Хорват, Маркела Кавена, Джоузеф Моул, Тиро Мухафидин, София Номвете, Лойд Оуен, Меган Ричардс, Дилън Смит, Чарли Викерс, Леон Уадъм, Бенджамин Уокър, Даниел Уейман и Сара Звангобани. Изпълнителни продуценти са Дж. Д. Пейн и Патрик Маккей.

"Както Билбо казва: "Мисля, че съм напълно готов да поема на ново пътешествие", обявиха Пейн и Маккей в съвместно изявление. "През тези няколко месеца Средната земя се превърна в приключението на живота ни. Нямаме търпение феновете да изпитат същото".

Премиерата на сериала ще бъде излъчена в повече от 240 територии и държави.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.