Суперкачествен рок с уникални китари в него. Ако всичко е наред, турнето им ще стартира на 15 януари. Е, вярно - във Вентура, щата Калифорния.

Това е най-малкото, което може да се каже за страхотния тандем Смит/Котзън, който включва двама страхотни музиканти - Ейдриън Смит (Iron Maiden) и Ричи Котзън (фронтмен на The Winery Dogs, а още по-отдавна - част от Poison, Mr Big и др.). 

Събрали кураж, в началото на тази година те ще направят първото си минитурне в Съединените щати. То ще е изцяло в подкрепа на съвместния им дебютен албум от миналия март - горе е водещият сингъл Taking My Chances.

Засега са обявени общо шест концерта, но ще трябва да наминете покрай САЩ.

Забележителон е именон южняшкото звучене на ричи - 100-процентов "янки" с британския стил на китариста и композитор на Iron Maiden.

Ето какво сподели Смит, цитиран от zrockradio.bg:

От самото начало нашето намерение беше да отведем тези песни с нас на турне и хубаво да ги тестваме. Радваме се, че успяхме да го подготвим, защото графикът ни за 2022 година се очертава изключително натоварен. Нямаме търпение да свирим на живо пред всички вас.“

Ричи Котзън допълва следното:

“Развълнувани сме, че можем да отнесем нашия проект на следващото ниво, където му е мястото - на сцената. Все още умуваме кои музиканти ще вземем с нас, за да изсвирим тези парчета така, както са замислени - като едно цялостно, динамично, живо изпълнение. Наистина нямаме търпение за това турне и планираме страшно да се забавляваме.“

Ето и всички обявени досега концерти:

15 януари, Ventura Theatre Ventura, CA
20 януари, The Whisky A Go-Go Los Angeles, CA
22 януари, Count’s Vamp’d Las Vegas, NV
23 януари, Brick By Brick San Diego, CA
26 януари, Goldfield Trading Post Roseville, CA
27 януари, The Siren Morro Bay, CA

А това е още една красота от албума - Scars: