Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Днес от парламентарната трибуна депутатът от ДПС Йордан Цонев произнесе лъжа, която лесно може да бъде опровергана. Това се казва в съобщение на Съюза на издателите в България.

Поводът е изказване на народния представител по време на дебатите за сградата, където се помещава редакцията на в. "Труд", в което той пита: „Знае ли г-н Кирил Петков, че Съюзът на издателите на Иво Прокопиев ползва сграда на Министерството на икономиката най-вероятно на преференциални цени.“ 

"От тази трибуна неведнъж са произнасяни лъжи. Твърдението на г-н Цонев обаче е лъжа, която лесно може да бъде опровергана", се казва в опровержението от организацията.

"Съюзът на издателите в България, който не е на г-н Прокопиев, а е обединение на медии, които се подчиняват изцяло на критериите за почтена и професионална журналистика, никога не е ползвал държавни имоти на преференциални цени, както и няма никакви неизплатени задължения. Откакто този Управителен съвет ръководи Съюза – повече от 10 години, той използва за своята работа единствено и само частни офиси, както е и в момента.

Очакваме от г-н Цонев извинение, с надеждата то да бъде поднесено от парламентарната трибуна, както е редно да направи всеки почтен човек, ако сбърка, а не използва парламента за разчистване на лични сметки", заявяват от Съюза на издателите в България.

Ето и кои са членовете на Съюза на издателите в България:

„Икономедиа“ АД – издател на “Капитал”, “Капитал Дейли”, Капитал Quaterly”, “Регал”, “Бакхус”
„Сега“ ЕАД – издател на вестник  „Сега“
Фондация "Клуб Зебра" – издател на списание "Клуб Z" и clubz.bg
„Медияпул“ ООД  – издател на  Mediapool.bg
„БРЯГ МЕДИА ГРУП“ ЕООД – издател на в. „Бряг” – Русе – областен всекидневник, в. „Посоки“ – Плевен – областен всекидневник, в. „Силистренски бряг“ – областен всекидневник и в. „Новините глас“ – Ловеч – областен вестник.
“Кю Медия” ЕООД – издател на списанията АMICA, L’EUROPEO, ABITARE, BRAVACASA, MAX и QM
“Топ Новини” ЕООД – издател на вестник “Топ новини” и информационен сайт www.topnovini.bg
„Под тепето“ ООД – издател на ПОД ТЕПЕТО и КАПАНА.БГ
„С-ФАКТОРБГ“ ЕООД – издател на Faktor.bg

Коментари

.....

Плача....

Плачещия боклук

Плачеш, а боклуче, плачеш, вземи се махни от форума, пък реви колкото искаш. Баси и тъпия свински трол…/

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.