Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Индийският министър на външните работи Субрахманям Джайшанкар призова днес за укрепване на сътрудничеството с Русия на фона на глобалните предизвикателства, предаде ТАСС.

Той говори в Делхи на среща Индия-Русия във формат 2+2 с участието на министрите на външните работи и на отбраната на двете страни.

"Срещата ни протича в трудно време. Светът се сблъска с пандемията от КОВИД-19. . . Ситуацията в Афганистан има доста широки последици, включително за Централна Азия. Друга област, която тревожи всички, е сигурността по море", отбеляза индийският външен министър.

Той посочи, че страните ще обсъдят въпроса за многополюсния характер на днешния свят и съвместните действия срещу тероризма и екстремизма.

Днес президентът на Русия Владимир Путин пристига в Индия на работно посещение, по време на което ще преговаря с индийския премиер Нарендра Моди. Двамата ще обсъдят актуални глобални и регионални въпроси и ще подпишат редица споразумения.

БТА

Ключови думи

Коментари

Шойгуто

Ам тез двамката от снимката гаче ли са от една една и съща раса.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.