Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Това е коалиция на ляволиберални партии, ние сме дясна партия и спазваме идеологията си години наред."

Така председателката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова аргументира защо доскорошната първа партия в страната няма да подкрепи правителството на "Продължаваме промяната" в ефира на БНР днес.

"Никога досега ГЕРБ не е управлявала с БСП и ДПС. Заклинанията, някои искаха дори да си татуират подобно заклинание, че никога няма да управляват нито с БСП, нито с ДПС, нито с ГЕРБ, се оказаха лъжа."

Атанасова натърти предложението, за което говори отдавна в национален ефир и пореден път тази седмица - мораториум върху държавния дълг в бюджета - и не обеща кворум или подкрепа, освен за "решения, свързани с българския национален интерес". Гарантира обаче, че ГЕРБ ще бъдат "конструктивна, силна и изискваща" опозиция.

"Няма да има толеранс по отношение на грешките", допълни тя.

Коментари

Я пак

Всякаква съвременна идеология излетя през прозореца щом станахте клиентелистска партия по сарайско-крепостнически модел. Колкото и да си лепите най-красиви етикети, за всеки това е станало ясно. Колкото и да се опитвате да клеймите и да прехвърляте вина, на всеки е отдавна ясно..

Некъв там

Как десни, като крадяхте и с лявата ръка?!

Десни в България няма

Дясно в България така и не се пръкна. Имаше СДС и в блъсканицата се видя, че първото "С" в съкращението е неуместно. В дните, когато Екогланост щеше да прави поход до парламента и да връчва петция, едно ченге од ДС ме помоли да му заема дънки, за да участва в проявата. За съжаление беше много по-дребен от мене и не можах да му услужа. Ние си го знаехме висчки десари и после ги видяхме да се гърчат, опитвайки се да внушат, че вече не са тайни агенти, а политици. Както и да е, но в кашата се завъртя едно цунами, което ги обърка висчки в един кюп. Идеалите се изпариха и властта започна да тропа с дървен крак по пода. Ченгетата не си отидоха и сега са на всеки километър. В кабинета на генерала льотчик, който се прави на президент, и на много други места. Доста от тях май ги препънаха в напъните да станат депутати, но още имат свой хора като милиционерския следовател Рашков, който е огнеупорен и по висчко изглежда е бил загнезден като дървояд в тъканта на политиката. Не зая защо Радев е толкова влюбен в Рашков, но ако смята, че човек като него може да се прави на демократ, дълбоко се е излъгал. Полчава се така, че ако набедения за мутра Гешев си отиде, Радев ще има в лицето на Рашков един удобен и безконтролен екзекутор.

Гробарите

Деса простакеса била десна…, Квазимодо може на Тулупа да си му го поемала от дясно, но това само те прави ПЛЖ проста лека жена.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.