Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Полицаи от Лос Анджелис обискираха дома на Мерилин Менсън (чието истинско име е Браян Уорнър), заяви източник от полицията пред сп. "Ролинг стоун". Новината идва, след като списанието публикува статия, в която множество жени обвиняват певеца в сексуално насилие. Няколко дела в момента са висящи.

Разследващите са търсили вещи във връзка с обвиненията. Не е ясно какво е взето от мястото.

"Това, което мога да потвърдя, е, че тази сутрин беше връчена заповед за обиск", каза източник на полицията на окръг Лос Анджелис. "Потвърди се, че това е адресът на (Уорнър), неговото местоположение". 

Представители на музиканта не отговориха веднага на искането за коментар на "Ролинг стоун".

Според статията на изданието няколко жени, включително моделът Ашли Морган Смитлайн, са обявили, че са били принудени да останат в шумоизолираното пространство, което беше описано като съблекалня на универсален магазин, с часове.

Актрисата от „Игра на тронове“ Есме Бианко твърди, че Уорнър често я е малтретирал вербално; лишавал я от сън и храна; хапел, удрял я с електрически ток и с камшик без нейно съгласие и я изнасилил през двете им години заедно.

"Клиентите ми продължават да подкрепят изцяло LASD в текущото му разследване и аплодират тази последна стъпка към гарантиране на това, че Брайън Уорнър ще си понесе отговорността", каза пред "Ролинг стоун" Джей Елуангър - адвокатът, представляващ Бианко и Смитлайн.

Коментари

.....

Похвално, че пишете по темата. При колегите Ви в "Дневник" има само атаки и назидания към примитивния Ганьо, а проблемът с насилието е общочовешки и глобален.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.