Полицаи от Лос Анджелис обискираха дома на Мерилин Менсън (чието истинско име е Браян Уорнър), заяви източник от полицията пред сп. "Ролинг стоун". Новината идва, след като списанието публикува статия, в която множество жени обвиняват певеца в сексуално насилие. Няколко дела в момента са висящи.

Разследващите са търсили вещи във връзка с обвиненията. Не е ясно какво е взето от мястото.

"Това, което мога да потвърдя, е, че тази сутрин беше връчена заповед за обиск", каза източник на полицията на окръг Лос Анджелис. "Потвърди се, че това е адресът на (Уорнър), неговото местоположение". 

Представители на музиканта не отговориха веднага на искането за коментар на "Ролинг стоун".

Според статията на изданието няколко жени, включително моделът Ашли Морган Смитлайн, са обявили, че са били принудени да останат в шумоизолираното пространство, което беше описано като съблекалня на универсален магазин, с часове.

Актрисата от „Игра на тронове“ Есме Бианко твърди, че Уорнър често я е малтретирал вербално; лишавал я от сън и храна; хапел, удрял я с електрически ток и с камшик без нейно съгласие и я изнасилил през двете им години заедно.

"Клиентите ми продължават да подкрепят изцяло LASD в текущото му разследване и аплодират тази последна стъпка към гарантиране на това, че Брайън Уорнър ще си понесе отговорността", каза пред "Ролинг стоун" Джей Елуангър - адвокатът, представляващ Бианко и Смитлайн.