Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Много неприятен тип... Мерилин Менсън е от рядката порода хора, които сякаш и в детската градина са били грозни. Добавете към това и не бог знае какви певчески възможности.

И ще стигнете до нормалния извод: че при това положение си скъсваш... всичко, което имаш, да бачкаш яко само и само да си по-атрактивен, да си самобитен, да имаш убийствен саунд, да, да, да... 

След като певецът, роден със съвсем неитригуващото име - Брайън Хю Уорнър, го е показвал толкова пъти, защо да не и сега?

Страхотна новина е, че Менсън издаде своя единадесети студиен албум We Are Chaos на 11 септември. Той е продуциран от Шуутър Дженингс - носител на Грами, съдържа десет песни, които са написани, записани и завършени преди пандемията да нахлуе на сцената, отбелязва ZRock.bg.

Менсън представи и аудиото по-горе на втория сингъл от албума, наречен Don't Chase The Dead.

А всичко започна на 29 юли с титулната и смазваща We Are Chaos:

"We are sick, fucked up and complicated

We are chaos, we can't be cured."

В нея имаше толкова много хапчета, че... заглавието като вътрешно усещане на лирическия герой едва ли е учудващо.

Все пак става въпрос за ето това същество:

Коментари

Към ценителите на индъстриъла

Един от най-слабите му албуми и звукът не е смазващ, а предимно следващ стереотипите в поп музиката. Само първата песен red black and blue заслужава внимание. Като фен му давам 3/10 и жалко, защото в миналия албум имаше какво да се чуе.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.