Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„Трябва да убедим повече хора да се ваксинират. Една четвърт от възрастните в ЕС все още не са напълно ваксинирани. Ако не сте имунизирани, сте по-заплашени от остри симптоми на COVID-19.“

Това заяви днес в специално обръщение председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Добра новина според нея е, че до края на тази седмица Европа вече ще е осигурила 1 милиард дози за страните членки на ЕС.

Другата важна новина е, че хората трябва да бъдат инжектирани с подсилваща доза след първоначалната пълна ваксинация. Такава е препоръката на здравните агенции на ЕС. Допълнителните дози ще предотвратят много постъпвания в болница и смъртни случаи.

Трябва да бъде пазен имунитетът на ваксинираните, допълни Фон дер Лайен.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.