Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

СДС да напусне коалицията с ГЕРБ, а ръководството да подаде оставка, предлага членът на Националния изпълнителен съвет на СДС Дончо Златев.

"В коалицията с ГЕРБ партията се е обезличила и е превърната в присъдружна организация, и е загубила доверието на дясномислещите хора. За това говорят и резултатите на СДС, които са се стопили повече от двойно в сравнение с изборите през април и партията е получила най-ниския резултат в историята си", сочи седесарят Дончо Златев.

"Стигнахме до там председателят на СДС да трябва да пита Десислава Атанасова може ли да се изкаже от трибуната на НС, седесарите и ръководството на партията да разбират, че председателят е номиниран за министър ту на отбраната, ту на вътрешните работи без това изобщо да е подложено на каквато и да дискусия, а структурите бяха смазани - силните бяха поставяни в ситуация да бъдат демотивирани, а слабите бяха унижавани", написа в профила си във фейсбук Златев.

Членът на ръководството предлага НИС на СДС да подаде оставка, за да се даде шанс на млади хора да влязат в партията и да върне доверието на хората.

НИС обаче е отхвърлил предложенията с 3 гласа "за", 3 гласа "против и 4 гласа "въздържал се".

Коментари

Плъховете бягат от кораба

Корабът катастрофира и плъховете скачат през борда, за да се спасят. СДС е ходещ труп от много години. Драмата със СДС започна от самото му създаване. В т.нар. Съюз на демокраичните сили влязоха доста недемократични люде със служебни карти на ДС. Хуморът, че като махнеш първото С остава само ДС, не бе случаен. Като се погледне цялата история на 10 ноември 1989 г прозира умело изиграния дворцов преврат, при който се запази статуквото на другарите и техните дечица. По-насетне бяха цоменирани милиардите на комунистическия режим като капитал за натрупване в съзиданието на мнимия капитализъм. В България бе направен уникален скок - от тоталитаризъм към олигархия. Демокрацията е била и си остана мираж.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.