Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Колумбийският певец Камило бе големият победител на наградите "Грами" за латино музика за 2021 г., съобщи ЮПИ.

Камило си тръгна от церемонията с четири отличия, като бе номиниран в десет категории. Той бе награден за най-добър поп вокален албум за "Mis Manos"и за най-добро поп парче за "Vida De Rico" в сътрудничество с Едгар Барера.

"Patria y Vida", която се превърна в синоним на протестите в Куба през лятото, след като фразата се превърна в лозунг на демонстрантите, бе отличена за песен на годината.

Церемонията за наградите мина под мотото "Преоткриваме живота чрез музика" и бе излъчвана на живо от "Ем Джи Ем Гранд гардън арина" в Лас Вегас.

Сред другите носителите на годишните награди са Каетано Велос и Том Велосо за албума на годината "Talvez", Джулиана Валдес бе обявена за най-добър нов артист.

Панамският изпълнител Рубен Блейдс стана личност на годината като признание за кариерата и политическата му активност.

Бед Бъни закри шоуто с изпълнение на "Maldita Pobreza" от албума "El Ultimo Tour del Mundo", който бе отличен за най-добър албум за ърбан музика.

Кристина Агилера, която за пръв път бе на сцената на наградите "Грами" за латино музика през 2001 г., се завърна в шоуто с изпълнение на нейната "Pa Mis Muchachas" заедно с Нати Пелусо, Ники Никол и Беки Джей.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.