Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Поздравяваме всички за първата победа!

Национално обединение на десницата изказва благодарност към всички политици, участници в президентската и в парламентарната предизборна надпревара, които се отзоваха на призива ни да използваме медийното си присъствие, за да призовем българските граждани да се ваксинират и да им предоставим повече информация за ползите от ваксините и за обществото, и за личната им защита.

Убедени сме, че по този начин, всички ние, независимо какви ще са резултатите ни на изборите, вече извоювахме първата си голяма политическа победа, като надскочихме преките си предизборни ползи, за да сме полезни на своите съграждани и симпатизанти и да ги убедим във вярното решение, което ще защити тях, близките им и цялото българско общество.

Ние от Национално обединение на десницата вярваме, че точно това е ролята и задължението на всеки истински политик.

Поздравяваме всички за достойното решение и пожелаваме успех!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.