Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

„След участието ми в предаването "Лице в лице" снощи, очаквам утре да бъда атакуван лично като отмъщение за истините, които казах“, обяви във Facebook водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Хасково Делян Добрев.

Той се зарича, че ще продължи да казва истината, защото „ченгесарските ви схеми няма да ме уплашат“.

„Румен Радев, няма да ме уплашиш! Моето семейство е от почернените от твоето безхаберно управление!!!“, категоричен е Добрев.

Преди ден пред бТВ той заяви, че служебното правителство и президентът Радев трябва да подадат оставки и отново да се сформира Национален оперативен щаб за борба с коронавируса. 

„В момента виждаме хаос в управлението на здравеопазването, невъзможност за спасяване на човешки животи. Никой не поема отговорност за това. В Европа няма нищо затворено, там децата ходят на училище“, каза бившият енергиен министър.

И допълни, че само за няколко дни от COVID са починали толкова хора, колкото по пътищата за цяла година.

Добрев заяви още, че от Министерския съвет са излъгали, когато са обявили 33 процента намаляване на цената на газа, като тя реално е паднала само с 1,4 на сто.

„Привикали са регулатора в лицето на Иван Иванов (председателя на КЕВР) и са казали: „Трябва да намериш начин да го намалиш този газ. Регулаторът се е поддал на този натиск и е отделил малка група потребители и за тях го намалява с 1%, а за всички останали потребители вместо да го вдигне с 15%, го вдига с близо 30%“, бе категоричен Добрев.

И обясни, че работодателите са поискали веднага оставката на Иван Иванов за това решение, в противен случай щели да сезират ЕК, защото в случая става дума за дискриминация.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.