Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Събирането на разписките по време на изборите е много лесен начин  за манипулиране. Това заяви Татяна Дончева, водач на листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

Според нея ако някой иска да направи манипулация на изборите това е чрез разписките.

"Когато има разминаване в броя на разписките и протоколите, това ще създаде възможности някой да си говори колко неправилни са изборите", каза Дончева.

Прави впечатление, че при предишните избори в Централната избирателна комисия ИТН са гласували с партиите на промяната, а сега са гласували с партиите на статуквото и това всъщност обърна решението на ЦИК, обяви Татяна Дончева.

Миналия път при гласуването в ЦИК компактно са гласували ГЕРБ, БСП и ДПС, а сега към тях се е присъединила и ИТН. Това показва, че ИТН този път е „прибрана“  към тези, които държат партията. Тази формация се ръководи от тези фактори, с които партията на Слави Трифонов сега е гласувала  заедно. 

„Изправи се БГ! Ние идваме!“ е най-социалната формация и в нея има смислени и разумни хора", каза Татяна Дончева.

Тя припомни, че въпреки някои разминавания, в предишния парламент депутатите от формацията са гласували единно. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.