Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Румен Радев трябва да отговори дали е знаел, че назначава човек с двойно гражданство. Това обяви днес в Бесрабовския манастир „Свети Димитър“ бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по повод решението на Конституционния съд за двойното гражданство на Кирил Петков.

„Решението на Конституционния съд е, че Кирил Петков е станал министър в нарушение на Конституцията. Румен Радев трябва да отговори дали е знаел, че назначава човек с двойно гражданство за икономически министър? Щом е имал наглостта да изпрати писмо до съда да спре делото, значи е знаел! Ние настояваме да се спазва върховенството на закона“, каза Борисов.

И добави:

„Нямам нищо против лично срещу Кирил Петков. Напротив – искам да бъде на политическата сцена, за да докажем кой е по-добър. Аз твърдя, че това сме ние, доказали сме го.“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

.....

Времето след 14.11. ще покаже кой кого. Ако ГЕРБ искат пак да са на софрата, е добре да си прецезират приказките, защото, както се оказа, сформирането на управляваща коалиция вече е много деликатна и трудно постижима задача.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.