Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Румен Радев и министрите му докараха България до толкова трагично положение, че вече само Господ може да спаси хората. Това заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред младежи от партията в Бесарбовския манастир. 

"Служебният кабинет е изтеглил трети дълг! Първо изтеглиха 300 милиона, след това два пъти по 500 милиона. Държавните ценни книжа, които заложиха вчера, са на 0,53% лихва. Когато ние теглихме дълг в началото на годината, той беше с отрицателна лихва. Това показва на международните пазари, че дори българският финансов пазар няма доверие на това провалено управление. От - 0,7% при нас до 0,53% лихва при Радев означава, че младите българи ще трябва да платят над 1,2% лихва", добави Борисов.

Според него финансовите и икономическите министри в двата служебни кабинета са се провалили напълно.

"Защо Асен Василев се смята за успешен финансов министър, когато лихвите му хвърчат нагоре и задължават българите?  Имам въпрос и към Кирил Петков - защо се тегли дълг през месец, нали имаше големи инвестиции и висока събираемост?!", попита председателят на ГЕРБ

И добави:

"При „лошия Бойко“ имаше нулева миграция, управлявахме COVID кризата успешно, строяха се пътища.  Пътят между Велико Търново и Русе строи ли се? Не! Докато не се върне ГЕРБ един метър няма да се построи."

Според Борисов Румен Радев се опитва да му вменява вина за собствените си грешки.

"Искам да изясня какво казах по повод на ваксините на "Пфайзер", за да не продължават спекулациите. На ампулите пише, че са годни до 30.09.2021 г. С решение на ЕК този срок е удължен до декември. Претенцията ми към Румен Радев и Стойчо Кацаров е, че нямаха смелостта да обяснят на хората, че има казус със срока на годност. Ваксините са безвредни, но дали са ефективни? Няма време това да бъде проучено. Да бяха казали навреме: отидете и се ваксинирайте, докато ваксините са в срок", каза бившият премиер.

Той разкритикува "тези хора", че въпреки смирението, което проявява към тях с предложението си да се обединят в борбата с коронавируса, те са заявили, че не ги интересува. 

"Румен Радев казал, че е видял с очите си какво е да даваш дежурства в пандемия, когато има нарастване на случаите. А какво говореше преди – че мафията плаши хората със статистики от пандемията.  Светът вече излезе от пандемията, а в България отново се говори за пълно затваряне. Молбата ми към българите е само да отидат и да се ваксинират!", каза още Борисов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

....

С този коментар за валидността на ваксините допълнително се компрометира процесът. Дори хора, които искат да се ваксинират, сериозно ще се замислят при сегашното положение, макар че боцкането е единственото разумно спасение (апропо, лекарствата срещу короната също имат странични ефекти, такива имат и някои хранителни добавки; въпрос на разбиране и преценка на фактите и рисковете; общо-взето ваксините се понасят добре от повечето хора, вкл. от приемащи лекарства). Колкото до заемите и строителството на пътища - вероятно е така. След време ще се търси отговорност за действията и бездействията на сегашните управляващи (макар и в условията на служебен кабинет), те не са свещени крави.
Костадин Генчев's picture
Костадин Генчев
Косьо Генчев

Бойко Борисов

Има много психически болни хора, които търсят "спасение" по черкви и манастири. Гореупоменатият е един от тях, с единствената разлика, че той търси спасение от наказателно преследване чрез молитви към Господа. Е, да ти кажа Бойко, тая така не става. Първо - вярващ комунист няма и поради това молитвите ти няма да бъдат чути! И второ - преди молитва поне си сваляй червения конец . . . с червен конец на китката нито една молитва не хваща декиш. Питай попа, ако не ми вярваш.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.