Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Централната избирателна комисия (ЦИК) публикува решение, с което обявява кои ще са секциите в чужбина. 

Пълният списък може да видите ТУК.

"Секциите в Хонгконг (Китай), Зренянин (Сърбия), както и всички секции на територията на Аржентина, Алжир, Египет, Италия, Канада и ФР Германия да бъдат обявени „под условие“, с крайна дата 4 ноември 2021 г., тъй като към настоящия момент все още няма разрешение от приемащите страни. В случай, че не бъде дадено съгласие до тази дата, определените места и секциите в тях следва да бъдат заличени”, пише в решението на ЦИК.

Междувременно още има неяснота как ще се гласува в чужбина на евентуалния втори тур за президент - с машина или с хартиени бюлетини.

Не са окомплектовани окончателно и секционните избирателни секции извън страната. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.