Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Хаос вследствие на приказките и юмруците".

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обобщи ситуацията в България, след последните мерки на правителството за епидемията от коронавирус.

Борисов припомни как здравният министър Стойчо Кацаров е прогнозирал, че до лятото ще постигнем колективен имунитет не чрез ваксинация, а чрез преболедуване. Тези прогнози той правил преди да стане министър.

"Тогава къде бяхте? Размахвахте юмруци по улицата. Всичко щяхме да сме го забравили, а ние се върнахме в първия ден, когато светът не знаеше за какво става въпрос", каза Борисов.

И припомни, че преди да стане министър Кацаров е определял въвеждането на зелен сертификат като "много проблематично" и "непряка дискриминация".

Според Борисов действията на правителството са насочени не към овладяване на епидемията, а към това Румен Радев да спечели президентските избори.

"Нали учениците щяха да са последни? Учениците сутрин он лайн, вечерта могат да отидат на дискотека. А тези до 18 години могат да влязат на кръчма без сертификат. Абсолютна недомислица", каза Борисов.

По негова информация Радев е звънял на експерти, за да ги заплашва, тъй като те не искат да се подписват под последните заповеди. Според него още през лятото правителството е трябвало да заяви, че през есента ще се въведе зелен сертификат.

"Винаги съм бил за зелен сертификат", заяви Борисов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.