Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Това, което сега ние, политическите партии трябва да направим, е да призовем симпатизантите си да се ваксинират! Това обяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов днес в Дупница.

"Молим симпатизантите ни да отидат и да се ваксинират. Трябва да се обединим и да преодолеем кризата като се ваксинираме масово. 50 000 - 100 000 трябва да са ваксинираните на ден, за да спрем високата заболеваемост в България и да предотвратим загубата на стотици човешки животи дневно", каза Борисов.

И добави, че само за 6 месеца "съсипаха всичко, което ние градихме години наред!" ГЕРБ нямало от какво да се срамува, защото управлението ѝ е постигнало много.

"Трябва да се срамуваме от това, което Румен Радев и Стойчо Кацарев направиха с ваксинациите! Когато в цял свят икономиката работи, ние ще плащаме с пари на данъкоплатците за подкрепа за предприятията и за тестове. Учениците няма да ходят на училище, а вечерта ще могат да се събират в дискотеките. Това е пълен абсурд! Безхаберието на Радев и Кацаров коства човешки животи!", бе категоричен лидерът на ГЕРБ.

Днес той бе в Дупница за празника на града. И благодари във фейсбук, че симпатизантите на ГЕРБ не са се поддали на провокация, "организирана и платена от дясна партия в Благоевградско".

"Местните жители и медии ги разпознаха и не позволиха на платените двама клакьори от ДСБ да развалят празника", написа Борисов.

После добави, че изборите са методът, по който трябва да се решават споровете си:

"Стига вече омраза и разделение! Заедно сме по-силни от хаоса!"

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.