Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Нов епидемиологичен взрив в социално заведение в Русе, съобщава БНТ.

Шестима от потребителите на Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания са заразени с COVID-19, както и трима души от персонала.

Три от децата са настанени в педиатричното отделение на болница „Канев“. Те са на възраст между 3 месеца и 9 години.

В най-тежко състояние, на кислородна терапия, е бебето. Едно от другите деца е настанено в болницата заедно с майка си, която също е коронавирус. Другите две деца са в добро състояние, изолирани са в отделни стаи в центъра.

От персонала с COVID-19 са медицинска сестра, която е в болница на кислородно лечение и две детегледачки, които са на домашно лечение.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.