Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кандидатите за президент и вицепрезидент на Национално обединение на десницата Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева започнаха деня си с празничната  служба в храма „Св. Йоан Рилски“ към Софийската семинария, по повод празника на светеца почитан като небесен покровител на българите.

Двамата кандидати бяха зарадвани от вниманието на вярващите, които изразиха адмирациите си към тях като личности с безспорен авторитет, както и към Петър Москов и Любомир Канов. 

Те им пожелаха успех с надеждата, че в тяхно лице България ще има достойни държавници, които имат отношение и към духовното израстване на нацията.

Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева разговарят с граждани след службата.

Благоев напомни, че в миналото към  св. Йоан Рилски са отправяни молитви да закриля България по време на най-тежките нашествия и да опази държавата. Светецът не опазва държавата, но опазва народа и с молитвите си пред Бога се застъпва за неговото бъдеще. 

Да пазим нацията си, призова кандидатът за президент Горан Благоев, за да има на кого да оставим България.

Двамата поздравиха и българските лекари с техния професионален празник. Доктор Георгиева сподели, че както Свети Йоан Рилски е лекувал и телата и душите на хората, така и днес българският лекар е опора на българите в дните на страшната пандемия.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.