Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Русия отбеляза днес рекорден брой новорегистрирани случаи на коронавирус за цялата пандемия досега - 34 325, съобщава агенция „Интерфакс“, позовавайки се на данните от оперативния щаб.

Броят на новозаразените в страната бележи рекорди всеки ден от 14 октомври насам, отбелязва агенцията. Вчера той е бил 34 303. 

Повишението на стойностите е започнало още през септември, но кривата на новоустановените инфекции е станала по-стръмна през октомври.

През изминалото денонощие битката с COVID-19 са изгубили 998 души в Русия.

Най-голям е броят на новооткритите инфекции и на смъртните случаи в Москва ( съответни 6 823 и 69) и в Санкт Петербург (3 097 и 67). 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.