Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Държавната агенция "Национална сигурност" проверява ТЕЦ "Марица изток 2" . Това съобщава Нова тв, позовавайки се на свои източници.

Официално информация засега няма.

От управата на ТЕЦ-а казват, че става дума за „регулярна проверка на документи“ и оказват пълно съдействие на служителите на агенцията.

Според БНТ агентите продължават работата си по проверката на търговията с електроенергия на свободния пазар.

В ТЕЦ "Марица Изток 2" се проверяват всички договори, заявки и количества електроенергия, която е реализирана на свободния пазар през последните 6 месеца.

Проверяват се и отчетените квоти на емисии с парникови газове, както и реалните инвестиции в очистващи системи.

Ккато писа Клуб Z, в последния месец и половина подобни проверки зачестиха. Такива бяха извършени в Комисията по енергийно и водно регулиране, Българския енергиен холдинг, НЕК и други производители и търговци на електроенергия, както и в енергийната борса.

Коментари

какво проверяват?

Половин България вече е на режим на тока....

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.