Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Това се очакваше - Любослав Пенев се завърна в "Царско село". Клубът обяви връщането на специалиста, който заменя освободения Антони Здравков.

В ранната пролет Пенев напусна столичния клуб, за да поеме ЦСКА-София. Той изкара там само няколко месеца и през лятото се оказа безработен.

"Царско село" е на предпоследното място в Първа лига само с една победа от 10 мача. Представянето през миналия сезон бе много различно - отборът дори имаше шансове за топ 6.

В съобщението на "царете" се казва, че Пенев ще работи с Пабло Караско, Атанас Стоилов и треньора на вратарите Йордан Йорданов. Новото име в екипа му е Стоилов.

Пенев ще води отбора при съботното гостуване на "Лудогорец".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.