Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Последният филм за агент 007 с участието на Даниъл Крейг - „Смъртта може да почака“, получи много висока оценка от кинокритиците, предаде Би Би Си.

Световната премиера на лентата бе снощи в "Роял Албърт Хол" след неколкократни отлагания заради пандемията от COVID-19.

Принц Чарлз поздравява Даниел Крейг, който обяви, че това е последният му филм като Бонд.
Кейт Мидълтън се превърна в звездата на вечерта.

На премиерата се стекоха знаменитости и даже кралски особи - принц Чарлз и съпругата му Камила, и принц Уилям с половинката си Кейт. По червения килим мина и Даниел Крейг, придружен от колежките си на снимачната площадка - британката Лашана Линч и французойката Леа Сейду.

Даниел Крейг с Лашана Линч и Леа Сейду

Лентата тръгва само по кината, които, ударени от коронавирусната пандемия, се надяват Бонд да върне обратно зрителите и приходите.

Звездите на филма.
Лашана Линч и Наоми Харис.
Новото момиче на Бонд Ана де Армас

По повод последните 15 години, в които се превъплъщава в ролята на Агент 007, Крейг заяви пред „Скай нюз“, че „определено няма лоши спомени, но ще му трябват още 15 години, за да се отърси от всичко това“.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.