Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Политици, спортисти, актьори, певци, психолози, журналисти. Разнообразна компания с познат привкус се събра на учредяването на инициативния комитет, който ще издигне Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. 

Официалните представители на БСП в комитета са зам.-председателите на соцпартията Кристиан Вигенин и Ирена Анастасова и бившият здравен министър проф. Радослав Гайдарски, а на "Изправи се.БГ!" - бившият депутат и лекар Галина Таваличка, учителят по български език и литература и координатор на платформата в Ямбол Мими Караколева и Никола Вапцаров, който оглавяваше инициативата за издигане на Мая Манолова за кандидат-кмет на София.

ИТН беше представлявана от Филип Станев и Станислав Балабанов, които се очаква да влязат в инициативния комитет.

На сбирката бяха още бившите депутати от БСП Весела Лечева, Тома Томов, Иво Христов и Дора Янкова, бившият шеф на кабинета на Радев и евродепутат Иво Христов, кметовете от БСП Донка Михайлова, Пенчо Милков и Станислав Владимиров, бившият депутат от АБВ ген. Михо Михов, Осман Октай, Иво Хаджимишев, Искра Баева и т. н.

Волейболистът Владимир Николов, актьорите Цветана Манева, Павел Попандов и Веселин Плачков, певицата Росица Кирилова, поетесата Маргарита Петкова, режисьорът Стефан Командарев, футболистът Емил Костадинов, първият български космонавт Георги Иванов, бившият военен министър Бойко Ноев допълваха картината. Тук бяха и обичайни заподозрени като Иван Гранитски, Светлана Шаренкова, Васил Василев.

Филип Станев и Станислав Балабанов, доскоро депутати от ИТН. 
Актьорът Павел Попандов
Сбирката не мина и без Светлана Шаренкова, председател на Форум "България-Русия".
Журналистът и бивш депутат от БСП Тома Томов
Тома Томов с друг бивш соцдепутат, социолога Иво Христов и евродепутатката Елена Йончева.
Още един Иво Христов - бившият началник на кабинета на Радев, който в момента е евродепутат.
В залата беше забелязан и критикът на ДПС Осман Октай.
Диригентът Йордан Камджалов, който беше избран за един от съпредседателите на ИК, говори с водещата Ива Дойчинова. Зад него се вижда съветникът на Радев - социологът Александър Маринов.
На опашка за залата. Началото на събитието сериозно закъсня.
Актьорът Веселин Плачков, който беше кандидат за депутат на предишни избори от АБВ, а след това и в коалицията на АБВ с БСП. Партията с лидер Румен Петков също обяви подкрепата си за Радев. 
Десислава Радева
Голямата актриса Цветана Манева
Певицата Росица Кирилова

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Комитет "Трета възраст"

Тия са бахти пенсионерската сгледа. Чорапът не можа ли да извади нещо свежо, та само стари бракми и ченгета? Бе то вярно, че на този фон Деса изглежда цепак, ама само относително. Геронтофилска работа.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.