Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не, не бих нагазил в политиката. Защото имам име, което съхранявам от години и не мога да го причиня на семейството ми - да ме окалят или да направя политически грешки. Не бива да дружиш с идиоти и да правиш грешки.

Това сподели проф. Тодор Кантарджиев в "120 минути" по Би Ти Ви.

Според него, докато други народи са се обединили пред опасността от коронавируса, българите са се разединили.

"Такива глупости се изляха върху нас, че даже е грозно да си спомня човек. Най-трудното беше недоверието, което целеносочено се създаваше в хората – недоверие към медицината, експертите. Мисля, че тази тенденция продължи и все още е така. Две са направленията на създавачите – едните, които с говорене на противното, искаха да станат много популярни. Един неизвестен доктор, който казваше, че "Кантарджиев говори глупости", на няколко пъти се опита да стане депутат, но не стана първия път. Другата част – пиари неправилно посъветваха политиците да заложат на страховете и недоверието в мерките", смята Кантарджиев.

Синът на професора разкри, че баща му е имал хематологично заболяване, бил е подложен на химиотерапиии работата му по това време е била изключително рискова за него.

"С химиотерапиите и здравословните проблеми, които имах, не мислех за себе си, а за хората. То се знае какво щеше да се случи с мен, ако тогава се бях заразил с короннавирус", каза Кантарджиев. "Омръзнах на някои хора, а други започнаха да не ме обичат, защото не си променям изказванията за коронавируса от дълго време", сподели бившият шеф на НЦЗПБ и отново заяви, че "броят на умрелите от COVID рязко намалява, когато има повече ваксинирани. "Всички ваксини – не само тези срещу COVID, показаха, че са много ефективни".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.